Články

Chcete přijít na masáž, nebo si zacvičit pod dohledem fyzioterapeuta? Víte, že můžete využít i programů zdravotních pojišťoven? Rozhodli jsme se udělat stručný přehled, jakých výhod můžete využít u své zdravotní pojišťovny pro platbu u našich služeb.

Pořád dodržujeme tradici a v březnu opět ve spolupráci s transfuzní stanicí děláme radost dárcům krve jako přilepšení za jejich obětavost. :)

Přichází září a to je opět měsíc, kdy ve spolupráci s transfuzní stanicí děláme radost dárcům krve jako přilepšení za jejich obětavost. :)

Válka na Ukrajině vydává spoustu příběhů. Mnohé z nich se dočítáme v médiích či na sociálních sítích. My máme taky jeden.

Opět po dalším půlroce ve spolupráci s transfuzní stanicí v Plzni obdarujeme všechny dárce krve v březnu 2022. Je to naším vyjádřením obdivu k lidem, kteří bezplatně darují krev, a my jim chceme přeci jen něčím udělat radost. :)

Je nám to moc líto, ale bohužel i naše služby postihlo zdražování. Je to úkon, který děláme ze všeho nejméně rádi. A to natolik, že jsme vůbec nezdražovali masáže v covidovém období. Nechtěli jsme na klienty převádět dohánění našich ztrát a věřili jsme, že naše ztráty doženeme prací a velkým návratem našich klientů. Bohužel, vlivem inflace se nám...

Další půlrok za námi a opět přinášíme malý dárek pro dárce krve. Každý, kdo přijde darovat krev v září dostane odměnu v podobě dárkového poukazu na 150 Kč, který může využít na jakoukoliv masáž v naší nabídce.